Fehérgyarmat - Fehérgyarmat Város Honlapja

Fehérgyarmat
Fehérgyarmat
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Fehérgyarmat

Hírek > 2017. év

k t u á l i s

Leromlott gazdasági terület rehabilitációja Fehérgyarmaton
Nagy  örömmel tájékoztatom a lakosságot, hogy Fehérgyarmat Város  Önkormányzata, a „Barnamezős területek rehabilitációja c. felhívásra  benyújtott, TOP-2.1.1- 15-SB1-2016-00004. azonosító számú, "Barnamezős  gazdasági terület rehabilitációja Fehérgyarmaton” elnevezésű pályázata  pozitív elbírálásban részesült, és 100 %-os támogatási intenzitás  mellett 131.999.999,- Ft támogatást nyert.
A képviselő-testület elsődleges célja  a pályázat benyújtásával, a Shell üzemanyagtöltő állomás mögött  elhelyezkedő önkormányzati tulajdonú leromlott gazdasági területnek a  felújítása és hosszú távú hasznosítása volt.
A projekt keretében felújításra kerül 4 db gazdasági épület, a  telephely belső úthálózata, utcafronti kerítése, illetve új parkolók  kerülnek kialakításra.
A fenti gazdaságélénkítési tevékenységek  mellett megvalósul a barnamezős terület hasznosítható szabad tereinek  zöldfelületének kialakítása, mely révén megvalósul a terület  növényállományának rekonstrukciója, illetve megvalósul a telephely  előtti közterület térburkolása, mely a zöldterület elérhetőségét és  átjárhatóságát biztosítja, valamint beszerzésre kerülnek környezetbe  illő utcabútorok, és kerékpár tárolók.
Dr. Péter Csaba
Fehérgyarmat Város Polgármestere
XV. Gyarmati Vigasságok képgalériák
Péntek
Szombat
Vasárnap
Hirdetmények, tájékoztatók, kérdőívek
Tájékoztatás!

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. szeptember 1-től  a Központi Orvosi Ügyelet átmenetileg a régi helyére a kórházba költözik.

Dr. Péter Csaba
polgármester
Egyéb információk
Elérhetőségeink
Fehérgyarmati Polgármesteri Hivatal


4900, Kiss Ernő u.2.

Tel: 44/510-236
Fax: 44/510-232

Ügyfélfogadás:
hétfő, kedd, szerda 8 - 16 óráig

Polgármester: Dr. Péter Csaba

Jegyző: Dr. Kovács Attila
Email:
Kultúrális események
Képgalériák
LinkajánlóCikkek: Varga Krisztina, Kanyó András Fotók: Kanyó András, Bodnár István, Márta Szabolcs Videók: Bíró Tibor, SOL Media Kft. A honlapot készítette és szerkeszti: Gecsey István
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz