Fehérgyarmat - Fehérgyarmat Város Honlapja

Fehérgyarmat
Fehérgyarmat
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Fehérgyarmat

Hírek > 2017. év

k t u á l i s

Az EURÓPAI MOBILITÁSI HETET minden évben szeptember 16. és 22. között  rendezik meg. Ezen a héten az európai önkormányzatok fokozott  erőfeszítést tesznek a fenntartható közlekedési megoldások bevezetésére  és népszerűsítésére, arra ösztönözve a lakosságot, hogy próbálják ki a  gépkocsihasználat alternatíváit. 2017. szeptember 22-én megrendezésre  került az Autómentes Nap Fehérgyarmaton is.
Elérhetőségeink
Fehérgyarmati Polgármesteri Hivatal


4900, Kiss Ernő u.2.
Tel: 44/510-236
Fax: 44/510-232
Ügyfélfogadás:
hétfő, kedd, szerda 8 - 16 óráig
Polgármester: Dr. Péter Csaba
Jegyző: Dr. Kovács Attila
Email:
Hirdetmények, tájékoztatók, kérdőívek
 
PÁLYÁZAT
 

 
Fehérgyarmat Város Önkormányzat Képviselő – testülete ismételten pályázatot hirdet az alábbi ingatlan bérleti jogának 2017. Október 01-től történő megszerzésére:
 
 
1) Fehérgyarmat, Iskolaköz 1. sz. E. lépcsőház 7. ajtó 1 +2x ½ szobás 67,5 m2 alapterületű, összkomfortos lakás, amelynek bérleti díja 32.832.- Ft/hó;
 
 
Az Önkormányzati bérlakásra jogosultságot nagykorú magyar állampolgár, valamint jogszerűen és életvitelszerűen Magyarországon tartózkodó
 
-EU tagállamának állampolgára;
 
-bevándorlási engedéllyel rendelkező külföldi, vagy menekültként elismert személy szerezhet, aki az önkormányzat tulajdonában álló lakások bérletéről szóló rendeletben foglalt feltételeknek megfelel.
 
 
A költségelven meghatározott lakbérű önkormányzati lakás határozott időre, legfeljebb 5 évre adható bérbe. A határozott idő elteltével a bérlő minden elhelyezési igény nélkül köteles azt elhagyni, a vele élőkkel együtt.
 
 
A bérleti szerződés időtartama legfeljebb egy alkalommal, a bérlő kérelmére 2 évvel meghosszabbítható, feltéve, hogy a bérlőnek lakbértartozása nincs.
 
 
A pályázat benyújtásának feltétele, hogy:
 
 
-a pályázó olyan igazolt jövedelemmel rendelkezzen, amely biztosítja, hogy a lakbér havi összege nem haladja meg a család összjövedelmének 25 %-át,
 
-a pályázó vállalja, hogy legalább 3 havi bérleti díjat a szerződéskötéskor előre megfizet.
 
 
Bérbeadó azzal köt szerződést, aki a pályázatában előre több havi bérleti díj megfizetését vállalja.
 
 
A pályázatot a Polgármesteri Hivatalban beszerezhető adatlapon zárt borítékban, írásban lehet benyújtani.
 
 
Benyújtási határidő: 2017. Szeptember 15.  (Péntek) 12:00 óra
 
 
Bővebb felvilágosítás Polgármesteri Hivatal II. em. 212. sz. szobában, Szoboszlai Judit ügyintézőnél, valamint a 44/510-236-os telefonszám 138-as mellékén kérhető.
 
 
 
 
 
                                                                       /: Dr. Kovács Attila :/
 
                                                                  jegyző
Egyéb információk
Kultúrális események
Képgalériák
LinkajánlóCikkek: Varga Krisztina, Kanyó András Fotók: Kanyó András, Bodnár István, Márta Szabolcs Videók: Bíró Tibor, SOL Media Kft. A honlapot készítette és szerkeszti: Gecsey István
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz